Εκτύπωση

"Μια βραδυά στο Λούσι"

Συγγραφέας: Γιάννης Προμούσας.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Γιάννης Προμούσας γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

aokΓενική συνέλευση  του Ερασιτέχνη ΑΟΚ: Ήταν μια συνέλευση  ακριβώς όπως αναμενόταν. Με αντεγκλήσεις, μομφές,  γκρίνιες, φωνές, αλλά  και  με σωστές τοποθετήσεις όπως αυτές των κυρίων Γραμμένου, Καραμπουρνιώτη και Σωτηρόπουλου.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και απλούς οπαδούς της ομάδας. Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης και Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφεριάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο θεματικός αντιπεριφεριάρχης Κώστας Παπακοσμάς, ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και πολλά μέλη του Δημοτικού συμβουλίου. Το παρόν έδωσαν επίσης ιστορικοί παράγοντες  της ομάδας και παλαιοί ποδοσφαιριστές. Άξια αναφοράς ήταν η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος παρακολούθησε μέχρι τέλους όλη την συνέλευση.

Το κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο από την αρχή, ενώ  ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια των  περισσοτέρων, προς το πρόσωπο του κ Χρήστου Ρέμμου, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ με τις γνωστές ατάκες του.

Ευτυχώς οι παρεμβάσεις των κυρίων Γραμμένου και Κουφατζή, που συν-προέδρευαν μαζί  του στο συντονισμό της συνέλευσης, κατεύναζαν τα πνεύματα. Οι ίδιοι με τις τοποθετήσεις τους ενημέρωσαν το σώμα για τις διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν και τον ορισμό μιας προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

 

Στην αρχή της συνέλευσης το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο οποίος αφού έκανε μια παρέμβαση ενημερωτικού χαρακτήρα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της δικαστικής μάχης της ΠΑΕ και άφησε σαφείς αιχμές κατά  των παρευρισκομένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Το λόγο πήραν επίσης ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Καραμπουρνιώτης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Κώστας Λιόλιος, ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας Κλεάνθης Λουπέλης, ο πρόεδρος  του ΣΦΑΟΚ Γιάννης Καραμάνης και ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος. Όλοι μίλησαν για ενότητα και συμπόρευση στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως επίσης για την ανάγκη διεξαγωγής εκλογών και ορισμού νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη.

Ο κος Σωτηρόπουλος μεταξύ άλλων είπε, « Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ήρθε στη συνέλευση χωρίς όρους και προαπαιτούμενα, δίχως ‘’εάν’’ και ‘’ίσως’’ γιατί οι στιγμές είναι δύσκολες και θα πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για τον ΑΟΚ. Θα έπρεπε να είχαμε σταθεί εδώ και καιρό δίπλα στα νεαρά και ελπιδοφόρα παιδιά της ομάδας επικεντρώνοντας εκεί τις δυνάμεις μας. Ο χρόνος που μας απομένει είναι περιορισμένος, θα πρέπει λοιπόν να πάψουν τα ευχολόγια και να αρχίσουν οι πράξεις.»

Τέλος  ο κος  Κουφατζής ζήτησε από το σώμα να προτείνει μέλη για την σύσταση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, τα οποία όμως θα έπρεπε να είναι συγχρόνως και μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Αρχικά προτάθηκαν και αυτοπροτάθηκαν 14 άτομα εκ των οποίων παρέμειναν τελικά επτά. Έτσι η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα αποτελείτε από τους εξής:

Γιώργος Γραμμένος, Χαράλαμπος Κουφατζής, Βασίλης Βακιρτζής, Κώστας Νάνος, Γιάννης Μακρίδης, Αστέριος Ζήκος και Πέτρος Πετρόπουλος.

Αρμοδιότητες  της επιτροπής είναι η εξεύρεση μόνιμης διοίκησης, η εγγραφή  νέων μελών, η εύρυθμη και αξιοπρεπής λειτουργία του σωματείου κατά τις πρώτες αγωνιστικές και η επίλυση ζητημάτων όπως ο ιματισμός, τα εισιτήρια διαρκείας, η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, το γηπεδικό κ.α. Αναφορικά με το γήπεδο ο πρόεδρος της Λέσχης κ Σωτηρόπουλος, αφού ενημερώθηκε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιωσηφίδη σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου της Καρβάλης, πρότεινε στον Δήμαρχο να εξετάσει και αυτή  τη λύση και να φροντίσει για την άμεση συντήρηση του.

Ως Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα 100 και πλέον μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μέσα σε διάστημα τριών ημερών εγγράφηκαν στα μητρώα του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Του ευχαριστούμε από καρδιάς για την ηχηρή και αξιοπρεπή παρουσία τους στη συνέλευση, γιατί με τον τρόπο αυτό έδειξαν εμπράκτως και όχι με ανούσια λόγια, την αγάπη τους για αυτή την ομάδα. Ασχέτως ποια θα είναι η επόμενη μέρα, η συνέλευση αυτή μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στον ΑΟΚ. Η θωράκιση και η ενδυνάμωση του είναι πλέον δεδομένη και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η  Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, δηλώνει παρούσα και θα είναι μπροστάρης σε μια σειρά από ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την εξυγίανση και την ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

Share

2009©Kavalacity.net