Εκτύπωση

Φιλικός αγώνας για την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου

Συγγραφέας: Σωτήρης Σωτηριάδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Αθλητικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

290120121547Σε επίσημο φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο "Κωτσάλου", με σκοπό την προβολή και εξάπλωση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η τοπική μας ομάδα αντιμετώπισε τη νεοσύστατη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου Α.ΠΟ.ΞΑΝΘΗΣ και πέτυχε τη νίκη με σκορ 2-0.

Αρκετοί ήταν, παρά το τσουχτερό κρύο, οι παρευρισκόμενοι που παρακολούθησαν τον αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των κοριτσιών που αγωνίσθηκαν ενώ στο τέλος ο γεν. γραμματέας της Ε.Π.Σ. Καβάλας κ. Χαράλαμπος Ευσταθιάδης απένειμε αναμνηστικά κύπελλα και στις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους.

Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο 15ο λεπτό από την Τριανταφυλλίδου με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 68ο λεπτό από την Πολιτίδου με πολύ όμορφο πλασέ.

Από την πλευρά της Καβαλιώτικης ομάδας αγωνίσθηκαν και νέες αθλήτριες, που με το πέρασμα του χρόνου και την ανάλογη προσπάθεια από μέρους τους θα αποτελέσουν το βασικό έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Η διαιτητική τριάδα αποτελούνταν από τους : Ρέμπα Δ., Δαργινίδη Π. και Χαραλαμπίδη Ηρ. του Σ.Δ.Π. Καβάλας.

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ '86: Γραονίδου Ειρ., Κουπετσίδου Σ., Κουντουρόγιαννη Στ., Πολιτίδου Αν., Τριανταφυλλίδου Χ., Σουκρή-Ογλού Σ., Βασιλειάδου Δ., Κουπετσίδου Β.,Αρσενίου Ι., Τρύφων Ε., Σκορδούλη Ελ.
Αγωνίσθηκαν επίσης οι: Μαναργιώτου Ολ., Υψηλοπούλου Σ., Δουμλελέ Αλ., Μίσσιου Φ., Πουρσαϊτίδου Μ.

Α.Π.Ο.ΞΑΝΘΗΣ: Λαζαρίδου Δ., Τσαχωβα Μ., Γαβριηλίδου Ε., Μαλαδένη Μ., Αρβανιτίδου Ξ., Χουντατζε Μ., Σαφετογλου Μ., Κατσικα Λ., Δημητριάδου Ελ., Ζιπίδου Ε., Ρεφικογλου Αικ.

Share

2009©Kavalacity.net