Εκτύπωση

Ζει ανάμεσά μας...

Συγγραφέας: Άγνωστος....... Δημοσίευση στη κατηγορία Τα διαβάσαμε και μας άρεσαν

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

 ellinarasΖει ανάμεσά μας. Γεμάτος "εθνική" υπερηφάνεια, για μια χαλκευμένη ιστορία η οποία εκδηλώνεται, με άναρχες θρησκευτικό - ποδοσφαιρικές κραυγές...

μισεί το διαφορετικό, το νέο, οδηγεί δίχως ζώνη ασφαλείας (ειναι μάγκας), και σαν να του ανήκει ο δρόμος, διαθέτει επιλεκτική αχρωματοψία στην όψη των φαναριών, ως πεζός τα φανάρια έχουν γι' αυτόν διακοσμητικό χαρακτήρα, φτύνει στον δρόμο, τον οποίο αντιλαμβάνεται και ως απέραντο κάδο απορριμμάτων, ξύνει τα αχαμνά του μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό κρατώντας στο άλλο του χέρι τα τσιγάρα τα οποία ετοιμάζεται να τα καπνίσει όπου του γουστάρει, αδιαφορώντας για τον διπλανό του και κάνοντας τον τυφλό σε απαγορευτικές πινακίδες.

Αδυνατεί να μπεί σε ουρά αναμονής (στάσεις λεωφορείων, δημόσιες υπηρεσίες κλπ) όπως συμβαίνει σε όλον σύγχρονο κόσμο. Λαδώνει και λαδώνεται σαν μια φυσιολογική του λειτουργία ως πολίτης.

Ενώ το παίζει μάγκας και ετοιμοπόλεμος "ελληναρας", εντούτοις αναζητά την πραγματική και άγνωστη ευτυχία στα ουράνια σταυροκοπούμενος γεμάτος τρόμο έξω από κάθε εκκλησιά.

Είναι ο Ρωμιός...

Ο σύγχρονος κάτοικος αυτού του εξ ανατολών γεμάτο δισειδαιμονία κρατιδίου που διοικείται από ράσα και υποταγμένους σε αυτά πολιτικούς.

Το διαβάσατε καλά;

Ο Ρωμιός και όχι Έλληνας.

Ο Ρωμιός!

αγνώστου...ψαρεμένο σχόλιο από το chat της πρωινής...

Share

2009©Kavalacity.net