Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου Δ.Ω.Κ.

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

elli-kanakiΤο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας συγχαίρει τη δεκάχρονη ταλαντούχα σπουδάστρια βιολιού Έλλη Κανάκη, η οποία επιλέχθηκε – ανάμεσα σε άλλους νέους καλλιτέχνες ηλικίας 8-19 ετών – για να συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ).

Συγκεκριμένα, η ΚΟΘ διοργάνωσε ακροάσεις για νεαρούς μουσικούς με στόχο να συμπράξουν στο πρόγραμμα της συναυλίας της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, στις 21 Ιουνίου 2013, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους χώρους του.

Η Έλλη Κανάκη παρουσίασε ένα μέρος Κοντσέρτου για Βιολί και Ορχήστρα με τη συνοδεία του πατέρα της και καθηγητή του ΔΩΚ, Γιάννη Κανάκη, και με την επιτυχή της ακρόαση

κέρδισε το δικαίωμα να εκτελέσει το πρόγραμμα της συναυλίας στις 21.06 ως μουσικός της ΚΟΘ, πλάι στα μόνιμα μέλη της Ορχήστρας.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μία σπουδαία ευκαιρία και μια αξέχαστη εμπειρία. Ευχόμαστε στην ταλαντούχα μαθήτριά μας Έλλη Κανάκη ανάλογες κι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, ελπίζοντας ότι η επιλογή της αυτή θα αποτελέσει κίνητρο για όλη την Οικογένεια του Δ.Ω.Κ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. ------------------------------------
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.
Κωνσταντίνος  Πεφάνης    Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

Share

2009©Kavalacity.net