Πολιτισμός

Εκτύπωση

Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Πολιτισμός

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

logo_dokΤο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (Δ.Ω.Κ.) είναι ένα από τα πιο ιστορικά και δραστήρια ωδεία της ελληνικής περιφέρειας και ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της Καβάλας. Πρωταρχική αποστολή του Δ.Ω.Κ. είναι η υποδειγματική μουσική διαπαιδαγώγηση μαζί με τη γενικότερη αισθητική-καλλιτεχνική αγωγή και επιμόρφωση των μαθητών του στις Σχολές Ενόργανης, Φωνητικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης μέσω κρατικώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών. Ταυτόχρονα, το Ωδείο συμβάλλει διαρκώς στην ανύψωση του επιπέδου της πολιτιστικής ζωής στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί αναδεικνύονται τακτικά από τη μουσική κυψέλη του Ωδείου, πρώην μαθητές του οι οποίοι διαγράφουν επιτυχημένη πορεία στην πατρίδα μας και στο εξωτερικό.

Share
Εκτύπωση

Kavalatino

Δημοσίευση στη κατηγορία Πολιτισμός

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 1.00 από τα 5 αστέρια)

Πολιτιστικός Σύλλογος Λατινοαμερικάνικης κουλτούρας

Kavalatino

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λατινοαμερικάνικης κουλτούρας δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 με πολύ όρεξη, κέφι και διάθεση για ανανέωση από αυτούς που αγαπούν τον χορό και για αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν.

"Όσοι αγαπάτε τον χορό, τη μουσική, τη θετική ενέργεια μετά από ένα δυνατό μάθημα... Όσοι πάντα θέλατε να μάθετε χορό αλλά ποτέ δεν βρήκατε χρόνο... Η ηλικία δεν παίζει ρόλο... μόνο η θέληση και το χαμόγελο σας μας ενδιαφέρει...!!!" είναι κάποια από τα λόγια που θα ακούσετε αν μιλήσετε με τα στελέχη του συλλόγου.

Share
Εκτύπωση

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Δημοσίευση στη κατηγορία Πολιτισμός

dipetheΤο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του το 1993 και μέχρι σήμερα η προσφορά του στην σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
Ένας οργανισμός κάθε άλλο παρά απρόσωπος, που στηρίζεται στο πάθος και το μεράκι των στελεχών του και αποτελεί σημείο αναφοράς στα θεατρικά δρώμενα με τις παραστάσεις που ανεβάζει κάθε χρόνο.

Share
Εκτύπωση

Διαδρομές

Δημοσίευση στη κατηγορία Πολιτισμός

diadromesΟ σύλλογος Διαδρομές αποτελεί μια προσπάθεια ορισμένων πολιτών της Καβάλας, να δημιουργήσουν ένα φορέα διερεύνησης και προβολής του πολύπλοκου και ταχέως μεταβαλλόμενου σύγχρονου Πολιτισμού. Να ανακαλύψουν, να αναδείξουν, και να προτείνουν στους συμπολίτες τους, λιγότερο ή περισσότερο γνωστά έργα, δημιουργούς και πολιτιστικές πτυχές του καιρού μας.

Share

2009©Kavalacity.net